سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات فاج های قرمز مخملی

فاج های قرمز مخملی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
بادام زمینی ۱۲ عدد
لبو ۱ پیمانه
شیر سویا ۱.۵ پیمانه
عصاره وانیل ۴ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی ۱/۴ پیمانه
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
کره بادام زمینی ۵۰ گرم
خامه‏ ۴۰۰ گرم
پودر کاکائو ۲۰۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
پودر قند ۱ قاشق سوپ خوری
فاج های قرمز مخملی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فاج های قرمز مخملی
روش ساخت
مرحله 1خامه عسلی، پودر قند ،کره، بادام‌زمینی خرد شده، شیر بادام، عصاره وانیل و رنگ غذا را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید. مواد را هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. وقتی مایه فاج غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله 2قالب را چرب کنید. برای این که فاج به راحتی از قالب بیرون بیاید باید در قالب سلفون قرار دهید و برای این که سلفون موقع ریختن فاج تکان نخورد، قالب را با آب مرطوب کنید. فاج غلیظ شده را داخل قالب بریزید. سطحش را با قاشق صاف کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 3پس ‌از این مدت‌ فاج را از یخچال خارج کنید و با چاقو به تکه‌های دلخواه برش بزنید. فاج‌های بریده شده را در ظرف مناسب برای سرو بچینید و روی آنها را با شکلات های چیپسی تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین