زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۳۴۰ گرم |
شکلات ۱۷۰ گرم |
کره ۱۱۵ گرم |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۴۰ گرم |
آرد ۸۵ گرم |
مرحله 1 | فر رو روشن کرده و حرارت رو روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه. |
مرحله 2 | ظرفی مربعی شکل و 20 سانتیمتری رو چرب میکنیم و با دو برش کاغذ روغنی میپوشونیم (بطوریکه به حالت متقاطع روی هم قرار بگیرند و از اطراف ظرف کاغذ پوستی اضافه بیرون بماند). مجددا کاغذ روغنی رو هم چرب میکنیم و ظرف رو کنار میذاریم. |
مرحله 3 | آرد، پودر کاکائو و نمک رو تو یه کاسه متوسط مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | تو یه ماهی تابه متوسط، کره و شکلات رو روی حرارت شعله متوسط ذوب میکنیم سپس از روی حرارت برداشته و شکر و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم. بعد تخم مرغها رو هم اضافه و مخلوط میکنیم و ترکیبمون رو به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن (دقت کنید نباید بیش از حد هم زد). |
مرحله 5 | مواد رو به ظرفی که از قبل آماده کرده بودیم منتقل کرده و بمدت 28 تا 32 دقیقه تو فر قرار میدیم (یا بقدری که وقتی خلال دندون توی برونی فرو کنیم، تمیز خارج بشه). بعد از فر بیرون میاریم و اجازه میدیم توی ظرف بمونه تا کاملا خنک بشه. |
مرحله 6 | بوسیله کاغذ پوستی اطراف ظرف، برونی رو بیرون میاریم و به سطح مورد نظرمون برای برش منتقل میکنیم. برونی رو به 16 مربع کوچیکتر برش میزنیم. |