سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات فاج آلبالو و بادام

فاج آلبالو و بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶۴ نفر
مواد لازم
خامه‏به مقدار لازم
عصاره بادام ۱/۲ قاشق چای خوری
آلبالو ۳/۴ پیمانه
شکلات سفید ۳۴۰ گرم
کره ۱/۴ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
پودر قند ۲.۵ پیمانه
بادام ۳/۴ پیمانه
فاج آلبالو و بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فاج آلبالو و بادام
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2بادام را کف سینی فر بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه آنها را برشته کنید. در این فاصله دو تا سه بار آنها را هم بزنید تا نسوزند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله 3کف سینی فر فویل قرار دهید. روی فویل را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4دیواره‌های قابلمه بزرگی را چرب کنید. در یک قابلمه دیگر شیر، کره و پودر قند را با هم مخلوط کنید.
مرحله 5آنها را روی حرارت ملایم حرارت دهید تا شکر حل شود. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا نیم‌جوش شود و 5 دقیقه بدون هم زدن بگذارید روی حرارت بماند.
مرحله 6حرارت را کم کنید. شکلات سفید را اضافه کنید. هم بزنید تا شکلات سفید حل شود و مایه حالت خامه‌ای و نرم پیدا کند.
مرحله 7از روی حرارت بردارید، میوه خشک، بادام خرد شده و عصاره بادام را به آن اضافه کنید.
مرحله 8فورا فاج را روی سینی آماده شده پهن کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مرحله 9هنگامی که فاج سفت شد، آنها را به مکعب‌های یک اندازه برش دهید و در صورت تمایل با خامه وانیلی سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین