زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۳ عدد |
غوره ۱ پیمانه |
گوشت ۲۰۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و پیاز ها را نگینی كرده و در آن سرخ میكنیم . |
مرحله 2 | سپس مقداری نمك و فلفل و زردچوبه اضافه كرده و غوره را اضافه میكنیم و شعله را خاموش میكنیم. |
مرحله 3 | گوشت را با افزودنیهای دلخواه مثل برگ بو،پیاز،سیر و...آبپز كرده و اجازه میدهیم آب آن كاملا كشیده شود.سپس گوشت را به غوره اضافه كرده و كمی روی حرارت تفت میدهیم تا مزه دار شوند. |