زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۸ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۵ قاشق غذا خوری |
شیر ۴ لیوان |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
گلاب ۱/۲ استکان |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
نان تستبه مقدار لازم |
کره ۱۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۱ پاکت |
مرحله 1 | ابتدا شکر و نشاسته ذرت و وانیل و شیر و خامه و کره و گلاب زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا زمانی که مثل فرنی یا کاستر خودش را بگیره حدود 10 دقیقه کافیه... |
مرحله 2 | سپس نان سوخاری را در شهد آماده شده میگذاریم بعد ته ظرف مورد نظر میگذاریم ته ظرف را پر کرده و دو قاشق از شهد را روی نان ها میریزیم بعد مواد آماده شده را روی آن میریزیم و وقتی که کمی خودش را گرفت روی آن را با پودر پسته یا نارگیل و یا هرچی که خواستید تزیین کنید سپس به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 3 | من برای شهد یک و نیم لیوان آب رو با یک لیوان شکر مخلوط کرده و روی حرارت میزارم.. |