زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
برنجبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | دو قابلمه را آب کنید و بذارید جوش بیاد.بعد جوش اومدن در یکی برنج ها را بجوشونید و آبکش کنید. نمکش رو حتما اندازه کنید،اگر شور هستش آب سرد بریزید تا شوریش از بین بره. |
مرحله 2 | آبکش را روی قابلمه دیگه که در حال جوشیدن هست قرار بدیدو درش رو بزارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد میکنه و اینطوری در کمتر از ده دقیقه برنج دم کشیده و آماده میشه |
مرحله 3 | پس اگه زمانی مهمان ناخونده داشتین یا تعداد مهموناتون زیاد شد و یا اینکه یهویی به برنج احتیاج پیدا کردین،سریعا به این روش پلوی خوشمزه آماده کنین. |
مرحله 4 | البته حواستون باشه که ابکشتون حتما استیل یا مقاوم به حرارت باشه. |
مرحله 5 | این برنج قاعدتا ته دیگ نداره، بعد پخت میتونین یه مقدار کره و زعفران هنگام کشیدن برنج بهش اضافه کنین. |