زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۳ عدد |
سیب ۲ عدد |
زعفرانبه مقدار لازم |
به ۱ عدد |
سیب زمینی ۲ عدد |
آلو ۱۵۰ گرم |
کشمشبه مقدار لازم |
گردو ۱۰۰ گرم |
هویج ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیب زمینی ،هویج، به ،سیب و پیاز را به شكل دلخواه و ترجیحا حلقه ای خرد كنید. سه قاشق آب را به همراه 2 قاشق روغن در یک قابلمه بریزید. |
مرحله 2 | یک لایه پیاز کف دیگ بچینید، سپس یک لایه به و سیب زمینی و سیب و هویج روی آن بگذارید بقیه پیاز، سیب،هویج ،سیب زمینی و به را به صورت لایهای در قابلمه بچینید تا مواد تمام شود. |
مرحله 3 | روی هر لایه کمی زعفران، نمک ،آلو ،كشمش ،گردو و فلفل بپاشید. نصف لیوان آب در آن ریخته و در قابلمه را ببندید و با شعله پخشکن روی آتش کم بگذارید و به مدت1تا2ساعت بپزید. |
مرحله 4 | هنگام کشیدن طاس کباب روی آن پودر دارچین بپاشید. |