زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کالباس ۴ ورق |
سیب زمینی ۲ عدد |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
کدو سبز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
ذرت ۱ پیمانه |
پیازچه ۱ عدد |
تخم مرغ ۳-۴ عدد |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مواد را آماده کنید؛ یعنی کالباسها را خرد کنید. سیبزمینیها را بشویید، پوست بکنید و سپس آنها را به صورت مکعبی خرد کنید. کدوسبز را هم بعد از شستوشو خردکنید. فلفل دلمهای و پیازچهها را هم بعد از شستوشو ریز خرد کنید. |
مرحله 2 | در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کالباس خردشده را داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه تکههای کالباس سرخ و برشته شدند.آنها را از تابه خارج کنید و داخل یک ظرف مناسب بریزید.در صورت نیاز داخل تابه مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود |
مرحله 3 | حالا پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه تکههای پیاز نرم و طلایی شدند، سیبزمینیها را داخل تابه بریزید. مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید و آنها را سرخ کنید. بعد از حدود 10-8 دقیقه فلفلدلمهای، پیازچه و کدوسبزهای خردشده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. |
مرحله 4 | صبر کنید تا سبزیها بپزند. در انتها ذرت پخته را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تخممرغها را داخل آن نیمرو کنید. مقداری نمک و فلفل هم روی تخممرغها بریزید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 6 | حالا بشقابهای صبحانه را آماده کنید. مقداری از مخلوط سبزیجات را داخل هر کدام از بشقابهایتان بریزید. تخممرغها را هم داخل هر کدام از بشقابها قرار دهید. مقداری فلفل روی تخممرغ بریزید، سپس سرو کنید. |