سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آذربایجان شیله

شیله
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمکبه مقدار لازم
نخود ۱/۲ فنجان
برنج ۱/۴ لیوان
بلغور گندم ۱/۴ لیوان
پیاز ۴ عدد
آب مرغ ۵-۴ لیوان
عدس ۱/۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
شیله
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیله
روش ساخت
مرحله 1توی این غذا نباید پیازها تفت داده بشه پس پیازهای خرد شده به همراه عدس و نخود و بلغور گندم وبرنج و کره داخل قابلمه میریزیم
مرحله 2بهش آب مرغ یا گوشتمونو اضافه میکنیم میزاریم 2 تا 3 ساعت با شعله کم بپزه و نیم ساعت یه بار هم میزنیم تا مواد ته نگیره غلضت این غذا درحد حلیم باید بشه به صورتی که بعد از زمان پخت پیاز ها و برنج وبلغور کاملا حل میشه غذا لعابدار میشه 2 قاشق کره آب شده یا روغن بهش اضافه کنید تا غذا براق وخوش عطر بشه در آخر نمک وفلفل اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین