زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست چکیده ۱ پیمانه |
فلفلبه مقدار لازم |
دنبهبه مقدار لازم |
فلفل دلمه ای ۵ عدد |
گوشت دنده گوسفندی ۱ کیلوگرم |
پیاز ۵ عدد |
گوجه فرنگی ۱۰ عدد |
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری |
زعفران آب کرده ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۱۰ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
سماقبه مقدار لازم |
برگ بو ۱۰ عدد |
مرحله 1 | ابتدا پیازها را رنده زده و آب آنها را كاملا میگیریم و آب پیاز را به همراه برگ بو،فلفل و نصف آبلیمو ،ماست و روغن زیتون به گوشت شسته شده و پاك شده اضافه كرده و روی آن سلفون كشیده و حداقل 3ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا نرم شود. |
مرحله 2 | پس از آماده سازی گوشت ها آنها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا بکوبید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید |
مرحله 3 | موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را آماده کنید. |
مرحله 4 | در سیخ های جداگانه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به سیخ كشیده و بعد از آماده شدن روی كباب ها سماق و بقیه آبلیمو را اضافه كرده و به همراه آبلیمو سرو كنید. |