سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کباب شیشلیک شاندیز

شیشلیک شاندیز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
ماست چکیده ۱ پیمانه
فلفلبه مقدار لازم
دنبهبه مقدار لازم
فلفل دلمه ای ۵ عدد
گوشت دنده گوسفندی ۱ کیلوگرم
پیاز ۵ عدد
گوجه فرنگی ۱۰ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۱۰ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
سماقبه مقدار لازم
برگ بو ۱۰ عدد
شیشلیک شاندیز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیشلیک شاندیز
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیازها را رنده زده و آب آنها را كاملا میگیریم و آب پیاز را به همراه برگ بو،فلفل و نصف آبلیمو ،ماست و روغن زیتون به گوشت شسته شده و پاك شده اضافه كرده و روی آن سلفون كشیده و حداقل 3ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا نرم شود.
مرحله 2پس از آماده سازی گوشت ها آنها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا بکوبید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید
مرحله 3موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را آماده کنید.
مرحله 4در سیخ های جداگانه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به سیخ كشیده و بعد از آماده شدن روی كباب ها سماق و بقیه آبلیمو را اضافه كرده و به همراه آبلیمو سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین