سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای و تارت شیرینی گلدونی

شیرینی گلدونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
مواد لازم برای کرم0
شیر ۱.۵ لیوان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱/۲ لیوان
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه‏ ۱/۴ لیوان
کره ۲۰ گرم
نارگیل ۵۰ گرم
شیرینی گلدونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گلدونی
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه خمیر تارت:کره را در دمای محیط قرار میدیم تا نرم شود.پودر قند را روی کره الک میکنیم و با همزن میزنیم تا سفید بشه..تخم مرغ اول را اضافه کرده و یک دقیقه با همزن میزنیم ..تخم مرغ دوم را همراه با وانیل اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم..آرد را بوسیله ی الک به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.
مرحله 2قالب را به مدت ده دقیقه روی شعله ی کم گاز قرار میدیم تا گرم شود.. از خمیر که به اندازه یک گردو کمی کوچیکتر داخل حفره ها قرار میدهیم و قالب را میبندیم و حدود پنج دقیقه زمان میدهیم تا خمیر بپزد و هر چندثانیه یکبار قالب را پشت و‌رو میکنیم تا خمیر خوب بپزد
مرحله 3سپس قالب را باز کرده تارت های مربعی را از قالب جدا کرده و‌اضافه های آن را با قیچی‌برش میدهیم داخل هر تارت را با کرم پر میکنیم روی آن را با پودر پسته میپوشانیم یک گل کوچک با فوندانت قالب میزنیم روی شیرینی میگذاریم یک مروارید ریز وسط گل و دوتا خلال پسته کنار گل میذاریم.
مرحله 4طرز تهیه کرم:ابتدا شیر و‌شکر و نشاسته را مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ شود سپس کره و خامه و وانیل را اضافه کرده و‌از روی حرارت برمیداریم و نارگیل را هم اضافه میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین