زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۳ استکان |
شکر ۱/۱/۴ استکان |
گلاب ۱/۴ استکان |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
گلوکز ۲ قاشق سوپ خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک ظرف مناسب روی حرارت کم آرد و شیر و روغن رو باهم مخلوط کرده و با قاشق انقدر هم میزنیم تا خمیر سفت و جمع بشه؛ حدودا ۱ربع زمانمیبره تا خمیر کاملا خودشو بگیره و جمع بشه؛ |
مرحله 2 | خمیر را روی سطح کار میذاریم وقتی خنکتر شد کمی با دست ورز میدیم تا خوب یکدست بشه و سپس با کاتر گرد(یا ته یک ماسوره بزرگ) خمیر را به شکل دایره قالب میزنیم؛ هرکدام از دایره ها را با دست کاملا پهن و نازک میکنیم وبعد به ۲نیم دایره تقسیممیکنیم و نیمدایره ها را به شکل گل رُز دور هم میپیچیم؛(دقیقا مشابه کاری که با ورقهای سیب زمینی انجاممیدیم) |
مرحله 3 | و انتهای هر برگرو با نوک انگشت به برگ قبل میچسبونیم که در حین سرخ شدن ازهم جدا نشن؛ انتهای اضافی هر گل را با قیچی یا چاقو میبریم و با انگشت تهش رو صاف میکنیم و در روغن که از قبل با حرارت کم داغ شده سرخ میکنیم؛ |
مرحله 4 | وقتی گل ها سرخ شدن اونارو در شربتی که از قبل درست کردیم و کاملا خنک شده میریزیم و چندثانیه درون شربت میغلطانیم و سپس سرو میکنیم؛ |
مرحله 5 | طرز تهیه شربت: آب و شکر و گلاب و عسل و زعفران را در ظرف مناسبی مخلوط و روی حرارت هممیزنیم تا شکر و عسل حل بشن؛ وقتی حل شدن صبر میکنیم تا به جوش بیاد؛ وقتی جوشید گلوکز رو اضافه میکنیم و هممیزنیم تا حل بشه بعد روی حرارت خیلی کم زمان میدیم تا آهسته آهسته شربت اونقدر بجوشه که حجمش کمتر بشه و حسابی غلیظ بشه؛ |
مرحله 6 | شربت رو کنار میذاریم تا کاملا از داغی بیفته و خنک بشه بعد استفاده میکنیم؛ اگه شربت رو از شب قبل درست کنید و تا فرداش توی یخچال بذارید و بعد شیرینی هاتونو درست کنید بهتره |