سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر کشورها شیرینی گلاپ(بنگلادشی)

شیرینی گلاپ(بنگلادشی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
آب ۳ استکان
شکر ۱/۱/۴ استکان
گلاب ۱/۴ استکان
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
گلوکز ۲ قاشق سوپ خوری
زعفرانبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
شیرینی گلاپ(بنگلادشی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گلاپ(بنگلادشی)
روش ساخت
مرحله 1در یک ظرف مناسب روی حرارت کم آرد و شیر و روغن رو باهم‌ مخلوط کرده و با قاشق انقدر هم میزنیم تا خمیر سفت و جمع بشه؛ حدودا ۱ربع زمان‌میبره تا خمیر کاملا خودشو بگیره و جمع بشه؛
مرحله 2خمیر را روی سطح کار میذاریم وقتی خنکتر شد کمی با دست ورز میدیم تا خوب یکدست بشه و سپس با کاتر گرد(یا ته یک ماسوره بزرگ) خمیر را به شکل دایره قالب میزنیم؛ هرکدام از دایره ها را با دست کاملا پهن و نازک میکنیم وبعد به ۲نیم دایره تقسیم‌میکنیم و نیم‌دایره ها را به شکل گل رُز دور هم میپیچیم؛(دقیقا مشابه کاری که با ورقهای سیب زمینی انجام‌میدیم)
مرحله 3و انتهای هر برگ‌رو با نوک انگشت به برگ قبل میچسبونیم که در حین سرخ شدن ازهم جدا نشن؛ انتهای اضافی هر گل را با قیچی یا چاقو میبریم و با انگشت تهش رو صاف میکنیم و در روغن که از قبل با حرارت کم داغ شده سرخ میکنیم؛
مرحله 4وقتی گل ها سرخ شدن اونارو در شربتی ک‌ه از قبل درست کردیم و کاملا خنک شده میریزیم و چندثانیه درون شربت میغلطانیم و سپس سرو میکنیم؛
مرحله 5طرز تهیه شربت: آب و شکر و گلاب و عسل و زعفران را در ظرف مناسبی مخلوط و روی حرارت هم‌میزنیم تا شکر و عسل حل بشن؛ وقتی حل شدن صبر میکنیم تا به جوش بیاد؛ وقتی جوشید گلوکز رو اضافه میکنیم و هم‌میزنیم تا حل بشه بعد روی حرارت خیلی کم زمان میدیم تا آهسته آهسته شربت اونقدر بجوشه که حجمش کمتر بشه و حسابی غلیظ بشه؛
مرحله 6شربت رو کنار میذاریم تا کاملا از داغی بیفته و خنک بشه بعد استفاده میکنیم؛ اگه شربت رو از شب قبل درست کنید و تا فرداش توی یخچال بذارید و بعد شیرینی هاتونو درست کنید بهتره
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین