سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی گل مینا

شیرینی گل مینا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
آرد ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۳۰۰ گرم
پودر کاستارد ۴ قاشق سوپ خوری
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
شیرینی گل مینا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گل مینا
روش ساخت
مرحله 1کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم سپس وانیل و پوست لیمو را هم افزوده تا کرم مانند شود و پف کند. سپس زرده تخم مرغ راافزوده و کمی دیگر هم میزنیم تا خوب با مواد مخلوط شود.
مرحله 2سپس پودر کاستارد را هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم در حدی که مخلوط شود .در آخر مواد خشک را که با هم الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
مرحله 3سپس مقداری از خمیررا بین دو کیسه نایلون گذاشته و با وردنه باز میکنیم و با کاتر دلخواه قالب میزنیم اگر کاتر گل مینای فشاری در دسترس بود که با آن قالب زده و شیرینی با شکل گل مینا تهیه کنید.
مرحله 4برای خمیر رنگی هم مقداری از خمیر را با رنگ مجاز خوراکی رنگی کرده و با کاتر کوچکتر قالب بزنید وروی شیرینی بزرگتر قرار دهید و در سینی فر بچینید و با مروارید خوراکی تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صدو هشتاد درجه و در طبقه وسط قرار دهید و بسته به حرارت فرتون بین ده تا پانزده دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته شوند .
مرحله 5سپس از فر خارج کرده و بعد از چند دقیقه شیرینی ها را به آرامی از سینی جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند سپس در ظرف مناسب چیده و سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین