سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر شیرینی گل محمدی

شیرینی گل محمدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲.۵ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
روغن ۱/۲ پیمانه
مواد لازم0
آب ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
شربت0
شکر ۱/۴ پیمانه
آب ۱/۸ پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏کمی
آبلیمو چند قطره
کنجدبه مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیرینی گل محمدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گل محمدی
روش ساخت
مرحله 1یک قاشق مرباخوری شکر(جدا از یک چهارم شکر دستور) رو توی شیر ولرم میریزیم و بعد مایه خمیر رو‌توش میریزیم و کمی هم میزنیم، کنار میگذاریم تا پف کنه.
مرحله 2یک تخم مرغ کامل و یک سفیده(زرده رو جدا کنید کارش داریم) رو با روغن با سرعت هم بزنید،میشه از همزن برقی استفاده کرد.
مرحله 3بعد مایه خمیر که کمی پف کرده و زعفرون و وانیل رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
مرحله 4شکر هم اضافه میشه و کمی هم میزنیم.
مرحله 5آرد رو اضافه میکنیم با قاشق مخلوط میکنیم . اگه خیلی چسبناک بود یه کوچولو دیگه آرد بزنید.
مرحله 6کرم رو آماده میکنیم:همه مواد رو مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا کم کم سفت بشه.بعد صبر میکنیم از حرارت بیفته.
مرحله 7خمیر رو پهن کنید،مستطیل شکل.مقداری کرِم بینش بگذارید.مثل وقتی میخوایم لقمه نون پنیر درست کنیم.
مرحله 8خمیر رو لوله کنید.
مرحله 9با چاقو به قسمتهای مساوی‌تقسیم‌کنید. توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید «با فاصله»٬ بچینید.
مرحله 10روی شیرینی ها رو با پلاستیک فریزر بپوشونید و‌ یک ساعت استراحتش بدید.تا حجمشون دوبرابر بشه.
مرحله 11فر رو‌ روشن کنید.بعد زرده رو که کنار گذاشته بودیم رو یه کم زعفرون بهش بزنید بهم زده،با قلمو ‌روی شیرینی ها بمالید و‌روشون کنجد یا خلال بادام بریزید.
مرحله 12توی فر بگذارید،مراقب باشید نسوزن،بعد از ده دقیقه چک‌کنید،نهاینا یک ربع. بیشتر باشه میسوزه. دمای فر ۱۶۰ الی ۱۷۰ درجه
مرحله 13شیرینی خمیرش کمه،اگه دوست دارین شیرین تر باشه، شربت رو آماده کنید.
مرحله 14آب و شکر و زعفرون،روی حرارت باشن تا شکر حل بشه،لازم نیست هم بزنید.شکر که حل شد چند قطره آبلیمو بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 15یه کم شعله ی بالایی فر رو روشن کنید تا روش طلایی بشه.
مرحله 16بعد بیاریدشون بیرون‌و تا داغ هستن شربت رو‌با قلمو روش بمالید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین