سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی گردک

شیرینی گردک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
زعفرانبه مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۳۰۰ گرم
زنجبیل ۳۰ گرم
خاک قند ۳۰۰ گرم
آرد گندم ۳۰۰ گرم
آرد برنج ۳۰۰ گرم
شیرینی گردک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گردک
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره یا روغن جامد را روی حرارت اب کرده و خاکه قند را به ان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خاکه قند در روغن حل شود.
مرحله 2ارد گندم ، ارد برنج ، بیکینگ پودر و زنجبیل را مخلوط کنید ، قاشق قاشق مخلوط ارد را به خاکه قند حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید ، پس از اینکه تمام مواد اردی را اضافه کردید شروع به ورز دادن نمائید.
مرحله 3انقدر خمیر را ورز دهید تا به روغن بیافتد ، پس از به روغن افتادن خمیر را به مدت 2 ساعت کناری قرار دهید تا استراحت کند.
مرحله 4پس از 2 ساعت مجدد خمیر را ورز دهید و پس از ورز دادن از خمیر تکه هایی به اندازه یک پرتقال جدا کنید ، روی سطح کار کمی ارد بپاشید و هر تکه خمیر را با وردنه خوب باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود.
مرحله 5کف سینی فر تمام دایره های خمیری را بچینید ، روی شیرینی ها را با چنگال طرح بزنید سپس درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید.
مرحله 6پس از اینکه رنگ شیرینی ها تغییر کرد و پخته شد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده رویش طرح دلخواه بکشید و در ظرف مناسب سرو نمائید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین