سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی گردویی(قنادی)

شیرینی گردویی(قنادی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
شکر ۳۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱۷۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
سرکه ۲/۳ قاشق غذا خوری
کیک اسفنجی ۲۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
مواد لازم0
پودر قندبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
پودر کاکائوبه مقدار لازم
تخم مرغ (سفیده)به مقدار لازم
شیرینی گردویی(قنادی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گردویی(قنادی)
روش ساخت
مرحله 1همه موادو بجز سرکه و اوناییکه برای مجاز کردن هستند رو با چرخ گوشت چهار تا پنج بار چرخ میکنید
مرحله 2بعد از چرخ کردن شروع به داغ زدن میکنید میذارید روی گاز یک ربع تا بیست دقیقه داغ میزنید تا شکرش کاملا حل بشه
مرحله 3مرحله آخر سرکه رو اضافه میکنید و از رو گاز برمیدارید دستتونو فرو میکنید تو مواد باید داغیش دستتونو بسوزونه تا این حد باید گرماش باشه
مرحله 4بعد به اندازه دوتا رو میریزید توی قیف و شکل میدید سر قیف و میبرید و از مرکز شروع به ریختن مواد میکنید بعد،یه مقدار دستتونو نمنکاک میکنید و با دست بهش فرم میدید و بذارید تو فر دستتون میاد که ترک برمیداره یا نه اگه ترک برنداشت باید باقی موادتونو مجاز کنید
مرحله 5اگه ترک برداشت که دوباره باقی موادرو بریزید تو سینی و بذارید تو فر
مرحله 6برای مجاز کردن یدونه سفیده تخم مرغ یک و نیم قاشق پودر قند و سه قاشق سوپ خوری روغن پخت و پز میزنید و خوب مخلوط میکنید و قیف میزنید و میذارید توی فری که فقط پنج دقیقه با دمای صدو هشتاد،گرم شده ده دقیقه که شد،شروع به ترک برداشتن میکنه وقتی همه ترک برداشت دمای فرو به 150 میرسونیدو پنج دقیقه با همین دما میذاریدبمونه.
مرحله 7بازم بستگی به فرو دمای فر داره که برای هرکسی متفاوته
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین