زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۳۵۰ گرم |
گردو ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ (سفیده) ۱۷۰ گرم |
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
سرکه ۲/۳ قاشق غذا خوری |
کیک اسفنجی ۲۲۵ گرم |
روغن مایع ۱/۳ پیمانه |
مواد لازم0 |
پودر قندبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
پودر کاکائوبه مقدار لازم |
تخم مرغ (سفیده)به مقدار لازم |
مرحله 1 | همه موادو بجز سرکه و اوناییکه برای مجاز کردن هستند رو با چرخ گوشت چهار تا پنج بار چرخ میکنید |
مرحله 2 | بعد از چرخ کردن شروع به داغ زدن میکنید میذارید روی گاز یک ربع تا بیست دقیقه داغ میزنید تا شکرش کاملا حل بشه |
مرحله 3 | مرحله آخر سرکه رو اضافه میکنید و از رو گاز برمیدارید دستتونو فرو میکنید تو مواد باید داغیش دستتونو بسوزونه تا این حد باید گرماش باشه |
مرحله 4 | بعد به اندازه دوتا رو میریزید توی قیف و شکل میدید سر قیف و میبرید و از مرکز شروع به ریختن مواد میکنید بعد،یه مقدار دستتونو نمنکاک میکنید و با دست بهش فرم میدید و بذارید تو فر دستتون میاد که ترک برمیداره یا نه اگه ترک برنداشت باید باقی موادتونو مجاز کنید |
مرحله 5 | اگه ترک برداشت که دوباره باقی موادرو بریزید تو سینی و بذارید تو فر |
مرحله 6 | برای مجاز کردن یدونه سفیده تخم مرغ یک و نیم قاشق پودر قند و سه قاشق سوپ خوری روغن پخت و پز میزنید و خوب مخلوط میکنید و قیف میزنید و میذارید توی فری که فقط پنج دقیقه با دمای صدو هشتاد،گرم شده ده دقیقه که شد،شروع به ترک برداشتن میکنه وقتی همه ترک برداشت دمای فرو به 150 میرسونیدو پنج دقیقه با همین دما میذاریدبمونه. |
مرحله 7 | بازم بستگی به فرو دمای فر داره که برای هرکسی متفاوته |