سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر شیرینی گردویی کره ای

شیرینی گردویی کره ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۲۰۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۱/۱/۴ فنجان
گردو ۱/۱/۲ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شیرینی گردویی کره ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گردویی کره ای
روش ساخت
مرحله 1فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم می کنیم. و طبقه رو در قسمت وسط فر قرار می دیم.
مرحله 2کف یک ظرف مناسب فر حدود 30در 20سانت رو کاغذ آلومینیومی می کشیم.
مرحله 3کره رو در ظرفی روی حرارت متوسط می گذاریم و هم می زنیم تا کم کم به رنگ کهربایی در بیاد حدود 7 تا 10 دقیقه.
مرحله 4کره آب شده رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم دقت می کنیم تمام مواد قهوای شده کره هم در ظرف ریخته شود. حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا کره خنک شود.
مرحله 5در ظرف دیگری آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. شکر را در کره می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 6تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.مخلوط آرد رو با مخلوط کره با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم.
مرحله 7گردو های خورد شده رو با تمام مواد خمیر مخلوط می کنیم و خمیر رو داخل ظرف آلومینیوم کشیده می ریزیم.
مرحله 8حدود 25 دقیقه در فر می پزیم . از فر در میاریم و حدود 30 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود.
مرحله 9لبه های کاغذ آلومینیومی رو می گیریم و شیرینی رو با کاغذ از ظرف خارج می کنیم.
مرحله 10شیرینی رو به 24 قسمت تقسیم می کنیم. کاغذهای آلومینیومی رو از روی شیرینها جدا می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین