زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
بیکینگ پودر ۱/۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۲۰۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای ۱/۱/۴ فنجان |
گردو ۱/۱/۲ فنجان |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت گرم می کنیم. و طبقه رو در قسمت وسط فر قرار می دیم. |
مرحله 2 | کف یک ظرف مناسب فر حدود 30در 20سانت رو کاغذ آلومینیومی می کشیم. |
مرحله 3 | کره رو در ظرفی روی حرارت متوسط می گذاریم و هم می زنیم تا کم کم به رنگ کهربایی در بیاد حدود 7 تا 10 دقیقه. |
مرحله 4 | کره آب شده رو به ظرف دیگه ای منتقل می کنیم دقت می کنیم تمام مواد قهوای شده کره هم در ظرف ریخته شود. حدود 10 دقیقه صبر می کنیم تا کره خنک شود. |
مرحله 5 | در ظرف دیگری آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم. شکر را در کره می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. |
مرحله 6 | تخم مرغ و وانیل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.مخلوط آرد رو با مخلوط کره با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم. |
مرحله 7 | گردو های خورد شده رو با تمام مواد خمیر مخلوط می کنیم و خمیر رو داخل ظرف آلومینیوم کشیده می ریزیم. |
مرحله 8 | حدود 25 دقیقه در فر می پزیم . از فر در میاریم و حدود 30 دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود. |
مرحله 9 | لبه های کاغذ آلومینیومی رو می گیریم و شیرینی رو با کاغذ از ظرف خارج می کنیم. |
مرحله 10 | شیرینی رو به 24 قسمت تقسیم می کنیم. کاغذهای آلومینیومی رو از روی شیرینها جدا می کنیم. |