سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی گردویی با تافی

شیرینی گردویی با تافی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
کره ۱/۲ فنجان
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
گردو ۱ فنجان
تافی ۱ فنجان
آرد ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱ فنجان
شیرینی گردویی با تافی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی گردویی با تافی
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتی گراد) داغ کنید کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید.
مرحله 2در یک مخلوط کن کره و خامه را بزنید و خامه ای کنید. وانیل، گردو،‌تافی های خرد شده و آرد را به مخلوط کن اضافه کنید و با پایین ترین سرعت بزنید تا خوب ترکیب شوند. تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد.
مرحله 3با یک ملاقه ی شیرینی پزی متوسط خمیر را ملاقه ملاقه روی سینی فر بکشید و بین هر ملاقه 2.5 سانتی متر فاصله بگذارید. نگران نباشید، شیرینی ها زیاد بزرگ نمی شوند
مرحله 420 تا 22 دقیقه تا زمانی بیرون شیرینی ها کمی طلایی شود در فر بپزید.
مرحله 5 سینی را از فر بیرون بیاورید سپس شیرینی ها را بلافاصله یکی یکی در کاسه ی پر از شکر قنادی فرو کنید. شیرینی ها در این مرحله شکننده هستند پس باید با ملایمت زیادی آنها را بلند کنید. به آرامی شیرینی ها را در شکر قنادی بغلتانید تا همه ی سطح آنها پوشیده از شکر شود سپس روی یک توری خنک کننده قرار دهید.
مرحله 6توری را روی یک سینی فر قرار دهید تا شکر اضافه که از شیرینی ها می ریزد در آن جمع شود. به کار خود ادامه بدهید تا کل شیرینی ها از شکر پوشیده شوند. شکر باقیمانده را روی شیرینی ها بپاشید و بگذارید قبل از سرو کردن کاملاً خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین