سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی کنجدی

شیرینی کنجدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ کیلوگرم
روغن ۵۰۰ گرم
پودر قند ۳۰۰ گرم
کنجد ۲ لیوان
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
اسانس ۳-۴ قطره
شکلاتبه مقدار لازم
شیرینی کنجدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی کنجدی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا روغن قنادی را با دست خوب ورز میدهیم تا نرم شود.
مرحله 2سپس آرد و کنجد تفت داده شده و پودر قند را به روغن اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم.
مرحله 3بعد اسانس هل و زرده تخم مرغ را به خمیر اضافه میکنیم و خوب چنگ میزنیم تا موادمان یک دست شود و خمیر نرم و لطیفی به دست بیاید.
مرحله 4خمیر را با وردنه پهن میکنیم و با قالب رزت (قالب های فشاری) قالب میزنیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم و داخل فر قرار میدهیم.
مرحله 5هروقت زیر شیرینی ها حالت برشتگی پیدا کرد فر را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا شیرینی ها سرد شوند.چون شیرینی ها وقتی داغ هستند بسیار ترد و شکننده اند.
مرحله 6در آخر وقتی شیرینی ها سرد شدند شکلات تخته ای که به روش بنماری آب کرده ایم را وسط شیرینی ها میریزیم.شیرینی ما آماده است...
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین