سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی کنجدی خانگی

شیرینی کنجدی خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۴ قاشق سوپ خوری
سرکه ۳ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیره انگور ۱ قاشق سوپ خوری
کنجدبه مقدار لازم
شیرینی کنجدی خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی کنجدی خانگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره ، روغن مایع ، تخم مرغ ،نمک ، شکر ، آب و سرکه را در کاسه ای مناسب مخلوط میکنیم؛
مرحله 2سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم؛
مرحله 3حال به مدت ۳۰ دقیقه خمیر را استراحت میدهیم؛
مرحله 4سپس خمیر را با وردنه به ضخامت ۱ تا ۲ میلی متر باز میکنیم و با قالب برش میدهیم و در سینی فر میچینیم؛(من از قالب مستطیل شکل استفاده کردم)؛
مرحله 5حال زرده تخم مرغ و شیره را باهم مخلوط کرده و با برس روی شیرینی ها میمالیم و کنجد میپاشیم؛
مرحله 6در نهایت شیرینی ها را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا شیرینی ها پخته و روی آنها طلایی شود؛
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین