سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات شیرینی کنجد عسلی

شیرینی کنجد عسلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کنجد ۱ لیوان
شکر ۳ قاشق غذا خوری
عسل ۳ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق چای خوری
شیرینی کنجد عسلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی کنجد عسلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کنجد رو داخل تابه به مدت نهایت سه دقیقه روی شعله کم تفت میدیم که رنگش مقداری تغییر کنه و بوی کنجد بلند شه.کنجدرو کناری میزاریم،
مرحله 2داخل ظرف دیگه ای شکر و عسل رو میریزیم و روی شعله کم گاز میگذاریم که شکر کاملا آب شه،وقتی از کناره ها شروع به جوشیدن کرد و روش کف جمع شدگاز رو خاموش میکنیم نصف کنجد رو به شهد اضافه میکنیم و با قاشق چوبی هم میزنیم ،
مرحله 3کنجد رو تا اندازه ای که شهد قابل دیدن نباشه اضافه میکنیم وقتی موادمون وسط ظرف جمع شد میزاریم کمی از حرارت بیفته و داخل سینی که چرب کردیم و یا میتونیم کاغذ روغنی بزاریم داخلش ریخته و با پشت قاشق چرب شده روش رو صاف میکنیم.
مرحله 4البته از وردنه چرب شده هم میشه استفاده کرد،بعد صاف شدن با یه چاقوی بلند هر اندازه ای که دوست داریم برش میزنیم ولی از جاش تکون نمیدیم،وقتی خنک شد راحت تکه های برش خورده جدا میشن.
مرحله 5اگه دوست داریم میتونیم داخل مواد هنوز که گرمه و صافش نکردیم انواع مغزها رو هم بریزیم.این کنجد عسلی نه حالت چسبندگی داره و نه انقدر خشک که خوردنش سخت باشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین