زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
روغن مایع ۱ پیمانه |
آرد ۳ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
پودر هل ۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر هل رو باهم مخلوط کنید و با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ بشه. |
مرحله 2 | بعد روغن اضافه کنید و دوباره هم بزنید |
مرحله 3 | بعد آرد و نمک و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید و الک کنید و کم کم به موادتون اضافه کنید و با قاشق هم بزنید |
مرحله 4 | بعد خمیر رو به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار بدید |
مرحله 5 | بعد از نیم ساعت خمیر رو از فریزر خارج کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دستتون گرد کنید و بعد داخل کنجد بزنید و بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و خیلی کم چرب کردید قرار بدید . |
مرحله 6 | شیرینی ها باید از هم فاصله داشته باشن چون داخل فر پف میکنن و پهن میشن . و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید |