زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن ۲۵۰ گرم |
پودر قند ۱۶۰ گرم |
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم |
آرد سفید ۷۵ گرم |
آرد برنج ۵۰ گرم |
آرد ذرت ۱۰۰ گرم |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
کنجدبه مقدار لازم |
تخم خرفهبه مقدار لازم |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن وپودر قند را باهم مخلوط کرده وبعد باهمزن حدود 6یا7دقیقه اینقدر میزنیم تاخوب پوک حجیم بشه بعد پودر هل را اضافه کرده میزنیم کمی میزنیم. |
مرحله 2 | حالا چهار آرد رو باهم مخلوط میکنیم 2بارالک میکنیم کم کم به مواد اضافه میکنیم |
مرحله 3 | بادست کمی ورز میدیم تایکدست بشه خمیر لطیفی به دست بیاد |
مرحله 4 | ورز زیادی ندین وبعد لای دوتا نایلون خمیر رو پهن میکنیم قالب های ریز یاهر نوع قالبی که دوست داشتین بزنین به قطر نیم سانت |
مرحله 5 | توسینی بچینید بعد روشون از کنجد خرفه یاهر تزیینی که دوست داشتین استفاده کنید |
مرحله 6 | تو فر ازقبل گرم شده 170 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه کافیه چک کنید زیرشون که تغییر رنگ داد آماده ست. |
مرحله 7 | بزارید کامل سرد بشه بعد از سینی بردارید .داغه دست نزدید که خیلی ترد شکنندس نمیشه دست زد |