سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی چنگالی

شیرینی چنگالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱/۲/۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکلات ۱۰۰ گرم
پودر نارگیلبه مقدار لازم
شیرینی چنگالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی چنگالی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود
مرحله 2سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم
مرحله 3بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم
مرحله 4بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم
مرحله 5با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم
مرحله 6در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم
مرحله 7بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر نارگیل و...میزنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین