زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱/۲/۳ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
پودر قند ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شکلات ۱۰۰ گرم |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود |
مرحله 2 | سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم |
مرحله 3 | بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم |
مرحله 5 | با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم |
مرحله 6 | در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم |
مرحله 7 | بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده ودر پودر نارگیل و...میزنیم |