زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۷۵۰ گرم |
آرد سفید ۷۵۰ گرم |
روغن ۷۵۰ گرم |
پودر قند ۳۷۵ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد |
ماست ۱ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
پودر پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن ،پودر قند رو با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن. |
مرحله 2 | بعد زرده های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن میزنیم. |
مرحله 3 | حالا بکینگ پودر رو به ماست اضافه و مخلوط میکنیم بعد به مواد دیگه مون اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج ،آرد سفید رو یکمرتبه اضافه میکنیم با دست شروع میکیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدیم چون خمیر به روغن میافته و سفت میشه) |
مرحله 5 | خمیر رو به شکل گلوله در میاریم و روشو با کیسه فریزر میپوشونیم و در جای خنک قرار میدیم تا به مدت 12ساعت خمیرمون استراحت کنه. |
مرحله 6 | قالب نون چرخی رو به چرخگوشت نصب میکنیم. |
مرحله 7 | خمیر رو بعد از استراحت دوباره کمی ورز میدیم تا نرم بشه حالاداخل چرخگوشت میریزیم و از چرخ رد میکنیم بعد به اندازه دلخواهمون خمیر رو برش میدیم. |
مرحله 8 | در سینی فر میچینیم روش مقداری پودر پسته میریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت 175درجه سانتی گراد به مدت 15تا20دقیقه قرار میدیم(البته بازم مثل همیشه این زمان بستگی به دمای فرتون داره) |