سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



قزوینی شیرینی چرخی

شیرینی چرخی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۷۵۰ گرم
آرد سفید ۷۵۰ گرم
روغن ۷۵۰ گرم
پودر قند ۳۷۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
ماست‏ ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
پودر پستهبه مقدار لازم
شیرینی چرخی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی چرخی
روش ساخت
مرحله 1روغن ،پودر قند رو با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن.
مرحله 2بعد زرده های تخم مرغ رو همراه با پودر هل اضافه و دوباره با همزن میزنیم.
مرحله 3حالا بکینگ پودر رو به ماست اضافه و مخلوط میکنیم بعد به مواد دیگه مون اضافه میکنیم.
مرحله 4بعد از اینکه موادمون خوب با هم مخلوط و یکدست شدن همزن رو کنار میذاریم و آرد برنج ،آرد سفید رو یکمرتبه اضافه میکنیم با دست شروع میکیم به مخلوط کردن و ورز دادن (البته نباید خیلی ورز بدیم چون خمیر به روغن میافته و سفت میشه)
مرحله 5خمیر رو به شکل گلوله در میاریم و روشو با کیسه فریزر میپوشونیم و در جای خنک قرار میدیم تا به مدت 12ساعت خمیرمون استراحت کنه.
مرحله 6قالب نون چرخی رو به چرخگوشت نصب میکنیم.
مرحله 7خمیر رو بعد از استراحت دوباره کمی ورز میدیم تا نرم بشه حالاداخل چرخگوشت میریزیم و از چرخ رد میکنیم بعد به اندازه دلخواهمون خمیر رو برش میدیم.
مرحله 8در سینی فر میچینیم روش مقداری پودر پسته میریزیم بعد در طبقه وسط فر با حرارت 175درجه سانتی گراد به مدت 15تا20دقیقه قرار میدیم(البته بازم مثل همیشه این زمان بستگی به دمای فرتون داره)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین