سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی پوک

شیرینی پوک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
آرد ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۲۵ گرم
پودر هل ۲.۵ قاشق چای خوری
شیرینی پوک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پوک
روش ساخت
مرحله 1روغن جامد و روغن مایع رو کمی با همزن می زنیم تا یکدست بشن، پودر قند و پودر هل رو افزوده و با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه،
مرحله 2آرد الک شده رو کم کم افزوده و ابتدا با قاشق مخلوط می کنیم و سپس خیلی کم با دست ورز میدیم، خمیر آماده شده رو به مدت نیم تا یک ساعت داخل نایلکس در دمای محیط استراحت میدیم.
مرحله 3پس از استراحت خمیر رو با وردنه به قطر تقریبی 1 سانت پهن می کنیم و قالب می زنیم. در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و خمیر قالب زده رو می چینیم.
مرحله 4به مدت 15 دقیقه با درجه حرارت 165°c تو فر از قبل گرم شده قرار میدیم، بعد از پخت اجازه میدیم شیرینی ها خنک شن و از سینی جدا می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین