سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی پفکی گردویی با آرد برنج

شیرینی پفکی گردویی با آرد برنج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۳ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۸ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۵ گرم
آرد برنج ۱۰ گرم
شیرینی پفکی گردویی با آرد برنج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پفکی گردویی با آرد برنج
روش ساخت
مرحله 1سفیده تخم مرغ + پودر گردو + شکر رو کاملا هم بزنید تا یکدست مخلوط بشه برای اینکار میتونید مواد رو دوبار از چرخ گوشت رد کنین تا کاملا میکس بشن.
مرحله 2مواد رو توی تابه کوچیکی ریخته و ده دقیقه تا یک ربع روی حرارت متوسط میذاریم.
مرحله 3مدام مواد رو با قاشق هم بزنین تا مواد گرم بشه و شکر کاملا توی مواد حل بشه.
مرحله 4مواد اصلا نباید غل بزنه و داغ بشه در حدی داغ بشه که انگشت به مواد بزنیم دستمون نسوزه! که اصطلاحا به این کار میگن داغ زدن شیرینی!
مرحله 5بعد مواد رو از روی حرارت برمیداریم وقتی از داغی افتاد . 1 هشتم قاشق چای خوری وانیل و به همین اندازه جوش شیرین و 1 قاشق غذاخوری پر آرد برنج (معادل 10 گرم) 1قاشق غذاخوری سرخالی سرکه سفید(معادل 5گرم)به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوطشون می کنیم.
مرحله 6و وقتی مواد کاملا توی دمای محیط سرد شد می ریزیم داخل یک قیف پلاستیکی بدون ماسوره ته سینی رو کاغذ روغنی پهن کرده و سرقیف رو با قیچی برش میدیم و شیرینی ها رو ساده گرد گرد میزنیم.
مرحله 7بعد شیرینی ها رو توی فری که از قبل گرم شده با درجه 200درجه و به مدت 1 ربع قرار میدیم تا پخته بشن.روی شیرینی ها ترک میخوره و زیرشون برشته میشه.
مرحله 8بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کرده و توی ظرف مورد نظر بریزید و نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین