سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی پسته ای شکلاتی

شیرینی پسته ای شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
شکلات ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۸۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پسته ۱۰۰ گرم
آرد ۱۸۰ گرم
کره ۹۰ گرم
شیرینی پسته ای شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پسته ای شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
مرحله 2پسته ها را داخل کیسه فریزر بریزید و کمی بکوبید تا خرد شود ( نیازی به پودر شدن پسته نمیباشد ).
مرحله 3کره نرم شده و تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود
مرحله 4 سپس به نوبت شکر ، پسته خرد شده ، مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل اضافه کنید
مرحله 5و در مرحله آخر شکلات خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن هر ماده خوب مخلوط کنید سپس ماده بعدی را اضافه کنید )
مرحله 6خمیر را داخل ظرف در بسته به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
مرحله 7روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، تکه هایی به اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل سینی فر بچینید و کمی سطح انها را با دست فشار دهید تا صاف شوند
مرحله 8سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها پخته شوند ، پس از پخت سینی را کناری قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند.
مرحله 9میتوانید شیرینی را به همین صورت ساده سرو کنید یا با شکلات تخته ای اب شده و مقداری پسته تزیین کنید ، این شیرینی ها تا چند روز با کیفیتی خوب قابل مصرف میباشند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین