سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی پسته ای زعفرانی

شیرینی پسته ای زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۵ نفر
مواد لازم
نمکنوک قاشق چای خوری
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
پسته ۱/۳ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ لیوان
شیرینی پسته ای زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پسته ای زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا همه مواد را روی میز آماده میزاریم
مرحله 2 زعفران دم کرده ، روغن و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا مایه شیرینی غلیظ و کشدار شود.
مرحله 3آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و 1 بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند
مرحله 4سپس آبلیمو و پسته را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 5ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و روی کاغذ قرار دهید و مقداری پسته نیز روی هر شیرینی بگذارید سپس سینی شیرینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.
مرحله 6شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید ، این شیرینی ها در دمای محیط در ظرف در بسته تا چند روز قابل مصرف میباشند ( میتوانید بجای پسته از گردو یا بادام خرد شده نیز استفاده کنید ).
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین