سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی پر

شیرینی پر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
شکلات ۱۰۰ گرم
مربای تمشک ۱ فنجان
آب ۲ قاشق چای خوری
شیر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱/۳ فنجان
بادام ۴/۳ فنجان
آرد ۱.۵ فنجان
شیرینی پر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پر
روش ساخت
مرحله 1فر رو در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود
مرحله 2سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشانید
مرحله 3آرد ، پودر بادام ،شکر ، تخم مرغ ، کره رادر ظرفی با هم بزنید تا کا ملا با هم مخلوط بشند بعد شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید خمیر آماده شده را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرا دهید.
مرحله 4بعد از یخچال بیرون آورده و پهن کرده به ضخامت 4 میلی متر و با قالب قلب از خمیر جدا کنیدو توی سینس فر بذارید.
مرحله 5تعداد بیسکوتهاتون باید زوج باشه و بیسکویتی که روی اونیکی میزارید باید داخلش رو با قالب قلب کوچکتر خالی کنید
مرحله 6سینی فر رو 8-10 دقیقه توی فر بزارید تا بیسکویتهاتون بپزند
مرحله 7مربا تمشک رو با 2 ق چ آب روی حرارت بزارید تا رقیق و ذوب بشه ، بعد ‏بزارید تا کمی خنک بشه (میتونین مرباتون رو از صافی رد بدین تا صاف و یکدست بشه یا همونجور با دونه استفاده کنید
مرحله 8روی بیسکوییت که صاف هست یک قاشق از مربا روی آن ریخته بعد بیسکویتی که وسطش خالی هست را روی اون از شکلات ذوب شده میریزید بعد روی بیسکوییت صاف اینو قرار میدهید کمی فشار میدهید تا محکم شود.
مرحله 9حالا بیسکوییتها برای سرو آماده هست.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین