سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی پرتقالی با پنیر خامه ای

شیرینی پرتقالی با پنیر خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
شکر ۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۴۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲.۵ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۲ قاشق غذا خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱.۵ پیمانه
شیرینی پرتقالی با پنیر خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پرتقالی با پنیر خامه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.در ظرف مناسبی آرد،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.
مرحله 2کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.3دقیقه مخلوط را با دور تند بزنید تا شکر کمی حل شود.تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3آبلیمو،آب پرتقال،پنیر خامه ای و اسانس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله 4مواد خشک را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.اسانس پرتقال را نیز در انتها به مواد اضافه کنید.
مرحله 5روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مقداری از خمیر را روی آن قرار دهید(هر اسکوپ حدود 2قاشق غذاخوری).
مرحله 6حال سینی را داخل فر گرم شده قرار داده و 15تا20دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد.
مرحله 7طرز تهیه رویه:
مرحله 8شکر،آبلیمو و رنده پوست پرتقال را مخلوط کرده با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند.مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پودر قند کاملا آب شود.
مرحله 9بعد از آماده شدن شیرینی ها مقداری از رویه را اضافه کرده و بعد از سرد شدن سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین