زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۲ پیمانه |
پنیر خامه ای ۴۳۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۱۲۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد ۲.۵ پیمانه |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
آب پرتقال ۲ قاشق غذا خوری |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری |
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری |
پودر قند ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.در ظرف مناسبی آرد،بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند. |
مرحله 2 | کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی بزنید تا یکدست شوند.3دقیقه مخلوط را با دور تند بزنید تا شکر کمی حل شود.تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | آبلیمو،آب پرتقال،پنیر خامه ای و اسانس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. |
مرحله 4 | مواد خشک را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.اسانس پرتقال را نیز در انتها به مواد اضافه کنید. |
مرحله 5 | روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مقداری از خمیر را روی آن قرار دهید(هر اسکوپ حدود 2قاشق غذاخوری). |
مرحله 6 | حال سینی را داخل فر گرم شده قرار داده و 15تا20دقیقه اجازه دهید شیرینی بپزد. |
مرحله 7 | طرز تهیه رویه: |
مرحله 8 | شکر،آبلیمو و رنده پوست پرتقال را مخلوط کرده با همزن مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شوند.مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پودر قند کاملا آب شود. |
مرحله 9 | بعد از آماده شدن شیرینی ها مقداری از رویه را اضافه کرده و بعد از سرد شدن سرو کنید. |