سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی پاپیونی

شیرینی پاپیونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
پودر پسته ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
خمیر هزارلا ۱ کیلوگرم
شیرینی پاپیونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پاپیونی
روش ساخت
مرحله 1خمیر هزارلا را به قطر 1 سانتیمتر باز کرده و نوارهایی به ابعاد 2سانتیمتر در 6 تا 8 سانتیمتر ببرید .وسط آن را پیچ داده و کمی سفیده بزنید تا به هم بچسبد.
مرحله 2سپس در سینی فر چیده و در فری که از قبل با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه (در طبقه وسط فر) قرار دهید.
مرحله 3بعد از پختن و سرد شدن روی آن کمی پودر قند یا شکر درشت بپاشید یا این که می توانید بعد از پخت مقداری شربت روی آن بریزید و کمی پودر پسته بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین