سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی پاپاتیا

شیرینی پاپاتیا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
پودر قند ۱/۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
شیرینی پاپاتیا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پاپاتیا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه
مرحله 2حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم
مرحله 3آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد
مرحله 4حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنین بهتر میشه
مرحله 5حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید
مرحله 6حال خمیر ها را به گلوله های کوچک تقسیم کنین
مرحله 7و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم
مرحله 8حال داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند
مرحله 9حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش کنین بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید
مرحله 10شیرینی پاپاتیا شما آماده هست بفرمایید نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین