زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴۰ نفر |
مواد لازم |
---|
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
آرد ۲ لیوان |
پودر قند ۱/۲ لیوان |
کره ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه |
مرحله 2 | حال وانیل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم |
مرحله 3 | آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد |
مرحله 4 | حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنین بهتر میشه |
مرحله 5 | حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید |
مرحله 6 | حال خمیر ها را به گلوله های کوچک تقسیم کنین |
مرحله 7 | و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم |
مرحله 8 | حال داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند |
مرحله 9 | حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش کنین بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید |
مرحله 10 | شیرینی پاپاتیا شما آماده هست بفرمایید نوش جان |