سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی شیرینی پارماغی یا انگشت وزیری

شیرینی پارماغی یا انگشت وزیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
آرد ۱ لیوان سرخالی
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۲۵ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
گلاب ۱/۲ لیوان
زعفران ۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
شیرینی پارماغی یا انگشت وزیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پارماغی یا انگشت وزیری
روش ساخت
مرحله 1ابتداشهد را آماده کرده، شکر و آب را حل کرده،روی شعله گذاشته،هم میزنیم،بعد زعفران و گلاب راریخته.اجازه میدهیم غلیظ شود
مرحله 2بعد آب جوش و شکر و کره ونمک را باهم روی شعله ملایم گذاشته..به محض اینکه جوش آمد،نشاسته ذرت و آرد را که الک کرده ایم یک باره اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود،حدودپنج دقیقه با شعله ملایم اجازه میدهیم پخته شود
مرحله 3بعد اجازه میدهیم تا سرد شود،بعد تخم مرغ ها را اضافه کرده،باهمزن میزنیم تا صاف و یکدست شود،دستمون رو چرب کرده،مقداری از خمیر برداشته در دست شکل داده،در روغن سرد بچینید،بعد شعله را ملایم روشن کرده،اجازه میدهیم کاملا مغز پخت شوند،بعددر شهد سرد انداخته ،و در ظرف سرو چیده،و با چای میل کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین