سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی پادرازی و نان قندی قزوین

شیرینی پادرازی و نان قندی قزوین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۵ گرم
روغن ۱۲۵ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
کنجدبه مقدار لازم
شیرینی پادرازی و نان قندی قزوین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی پادرازی و نان قندی قزوین
روش ساخت
مرحله 1ابتدا روغن جامد را آب میکنیم و اجازه میدهیم خنک شود و بعد پودر قند را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی یا چنگال مخلوط می کنیم. هل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.‌
مرحله 2آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم و تا زمانیکه به انسجام برسد و خمیر لطیفی به دست آید.‌‌ممکن است چند قاشق از آرد اضافه باشد.‌میتوانید جوش شیرین را حذف کنید و به جای آن بکینگ پودر اضافه کنید.‌خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد.‌
مرحله 3برای نان قندی به اندازه فندق از خمیر برداشته به شکل نیم دایره درمیاوریم و با پشت چاقو یک علامت + روی آن ایجاد می کنیم تا هنگام پخت باعث ترک خوردن و شکفته شدن روی شیرینی شود و سر آن را در خشخاش یا تخم خرفه میزنیم و در سینی می چینیم.
مرحله 4برای پادرازی ، از خمیر به اندازه فندق برداشته و به شکل اشک دو طرفه شکل میدهیم و با پشت چاقو شیارهایی ایجاد می کنیم و در کنجد یا تخم خرفه می غلطانیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه 160 به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه می پزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین