زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱ فنجان |
نارگیل ۱/۲ فنجان |
شکر قهوه ای ۱ فنجان |
کره ۱ فنجان |
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
جو دو سر ۲ فنجان |
آرد ۱.۵ فنجان |
شکلات ۱ فنجان |
گردو ۱/۲ فنجان |
کشمش ۳/۴ فنجان |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) گرم کنید. سینی شیرینی پزی را چرب کنید. |
مرحله 2 | کره، شکر قهوه ای و شکر سفید را با هم بزنید تا حالت خامه ای و یکدست پیدا کنند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و سپس وانیل را بریزید و هم بزنید. |
مرحله 3 | آرد، نمک، جوش شیرین و جو را با هم مخلوط کنید سپس تکه های شکلات، نارگیل و کشمش و در صورت تمایل مغز آجیل را اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 4 | مواد را با قاشق روی سینی که از پیش آماده کرده اید بریزید. بگذارید بین آنها فاصله باشد چون شیرینی ها پف می کنند. |
مرحله 5 | به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا شیرینی ها طلایی شوند و لبه ی آنها ترد شود و وسطشان کمی چسبناک باشد. بیش از حد در فر نگذارید. |
مرحله 6 | بگذارید 5 دقیقه خنک شود و بعد روی توری خنک کننده قرار دهید. |