سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی هفت لایه

شیرینی هفت لایه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۰۰ گرم
کره ۲۸۵ گرم
عصاره بادام ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱۹۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
رنگ خوراکی ۲۵ قطره
رنگ خوراکی ۲۵ قطره
مربای زردآلو ۳۴۰ گرم
شکلات ۲۰۰ گرم
شیرینی هفت لایه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی هفت لایه
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 2یک قالب مستطیل شکل لبه دار پهن را با کره چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بچینید و بعد کاغذ را با کره چرب کنید.
مرحله 3سفیده تخم مرغ را با هم زن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا اینکه سفیده به شکل کف نوک تیز در بیاید و یک چهارم پیمانه شکر را ذره ذره به آن اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا اینکه سفیده سفت بماند و براق شود و آن را به کاسه دیگر انتقال دهید.
مرحله 4سپس سه چهارم پیمانه شکر باقیمانده را با کره به مدت 2 دقیقه بزنید تا اینکه رنگ آن روشن شود و پف کند. سرعت دستگاه را پایین بیاورید، آرد و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 5نصف مخلوط سفیده تخم مرغ را با نصف مخلوط کره ترکیب کنید سپس آن را با باقیمانده سفیده تخم مرغ آرام مخلوط کنید.
مرحله 6خمیر را بین سه کاسه تقسیم کنید. رنگ خوراکی سبز را در یک کاسه بریزید و رنگ خوراکی قرمز را داخل کاسه دیگر بریزید. خمیر سفید را کنار بگذارید و خمیر سبز را در جای خنک قرار دهید. خمیر قرمز را در قالب آماده شده بریزید و با یک کفگیر روی آن را صاف کنید.
مرحله 7لایه قرمز را به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
مرحله 8به وسیله کاغذ روغنی لایه قرمز را به سطح صاف انتقال دهید و بگذارید به مدت 15 دقیقه خنک شود. قالب را تمیز کنید و کاغذ روغنی بگذارید و آن را با کره چرب کنید.
مرحله 9لایه سفید را داخل قالب بریزید به مدت 8 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس لایه سبز را داخل دمای معمولی اتاق قرار دهید.
مرحله 10لایه سفید را به سطح صاف انتقال دهید. قالب را دوباره با کاغذ روغنی بپوشانید و با کره چرب کنید و لایه سبز را داخل قالب بریزید و به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزید و بعد به سطح صاف انتقال دهید.
مرحله 11زمانی که تمام لایه ها خنک شدند، لایه سبز را داخل سینی کاغذ شده قرار دهید و بعد کاغذ روغنی روی لایه را از آن جدا کنید و روی آن نصف مربا را پخش کنید.
مرحله 12لایه سفید را روی لایه سبز قرار دهید و کاغذ آن را جدا کنید و روی آن باقیمانده مربا را پخش کنید. لایه قرمز را روی آن قرار دهید و کاغذ آن را جدا کنید.
مرحله 13روی آن را با پلاستیک بپوشانید و روی آن یک سینی سنگین قرار دهید و به مدت 8 ساعت در جای خنک بگذارید
مرحله 14سینی و پلاستیک را از روی آن بردارید. کیک را داخل دمای معمولی اتاق قرار دهید. شکلات را روی قابلمه در حال جوش قرار دهید تا آب شود سپس از روی حرارت بردارید ولی روی قابلمه آب قرار دهید.
مرحله 15لبه های کیک را با چاقوی دندانه دار صاف و مرتب کنید و خیلی سریع شکلات آب شده را به صورت لایه خیلی نازک روی کیک بریزید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بدون سرپوش خنک شود.
مرحله 16روی سینی کاغذ شده، کاغذی دیگر قرار دهید و کیک را داخل آن برگردانید و خیلی سریع نصف دیگر شکلات را روی آن پخش کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه خنک شود.
مرحله 17بعد کیک را به 60 تکه هم اندازه کات کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین