سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی نرم شکری بادامی

شیرینی نرم شکری بادامی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
کره ۲/۳ فنجان
روغن ۲/۳ فنجان
شکر ۱.۵ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره بادام ۲ قاشق چای خوری
آرد شیرینی ۲/۳/۴ فنجان
آرد ۱ فنجان
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر تزئینیبه مقدار لازم
شیرینی نرم شکری بادامی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی نرم شکری بادامی
روش ساخت
مرحله 1در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله 2در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
مرحله 3خمیر را 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.
مرحله 4فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(174 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
مرحله 5خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
مرحله 6 شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. 8 تا 10 دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین