سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۵۰ گرم
آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
آرد برنج ۱۲۵ گرم
روغن ۲۲۵ گرم
پودر قند ۱۷۵ گرم
هل ۱ قاشق چای خوری
پودر پستهبه مقدار لازم
پودر نارگیلبه مقدار لازم
شکلات سفیدبه مقدار لازم
پودر کاکائوبه مقدار لازم
شیرینی نخودچی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی نخودچی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا روغن جامد(لادن طلایی)و پودر قند را در کاسه ای بریزید و با همزن دور تند حدود 10 دقیقه هم بزنید تا کاملا کرم مانند شودهل رانیز اضافه کنیدومخلوط کنید.
مرحله 2سه آرد را باهم مخلوط کرده و3بارالک کنیدو کم کم به مواد کرم رنگمون اضافه میکنیم و بادست ورزمیدهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد
مرحله 31ق از آرد رو نگه میداریم خمیررا به 2قسمت تقسیم میکنیم به یکی ازخمیرها پودر کاکائو زده و ورزمیدهیم درنایلون گذاشته .
مرحله 4مقدار آردی که برداشتیم رو به خمیربعدی اضافه کرده وورز میدهیم و داخل نایلون گذاشته داخل یک ظرف میزاریم یخچال به مدت 2ساعت قرارمیدهیم
مرحله 5بعد 2ساعت دیگه هم درمحیط قرار میدهیم جمعا 4ساعت واسه استراحت.
مرحله 6بعدخمیرو رو بین دونایلون پهن میکنیم چون خمیر خیلی لطیفه باوردنه به آرامی میکوبیم روی خمیر وکمی وردنه میکشیم به قطر2سانت کاتر میزنیم
مرحله 7برای این گفتم بکوبید که خمیرتون ترک نخوره. اگه خواستید شیرینی راحت از کاتردربیاد اونو داخل آرد بزنید به راحتی میتونید شیرینیاتون رو کاتربزنید
مرحله 8بزارید روی کاغذ روغنی که از قبل کمی چرب شده دردمای 180درجه که از قبل گرم بوده به مدت13 الی 14 دقیقه کافیه شیرینیهارو ازفر خارج کنیدبزارید سرد شوند
مرحله 9ازشکلاتهایی که قبلا بن ماری کردید بریزید داخل قیف و روی شیرینی مورد نظر ریخته و تزیین کنید بعداز سرد شدن کامل میتونید شیرینیها رو از سینی فر جابجا کنید
مرحله 10بااین تزیینی که من داشتم 1کیلو شیرینی بهم داد میتونید درظرف درب دار نگهداری کنید یا بزارید فریزر. واسه این 1کیلو شیرینی من فقط از 1سینی 30در40 استفاده کردم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین