زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد نخودچی ۱ پیمانه |
پودر قند ۱/۲ پیمانه |
روغن ۲/۳ پیمانه |
هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی آنقدر هم میزنیم تا ترکیب خامهای و پفکی ایجاد شود. (10 تا 15 دقیقه) |
مرحله 2 | سپس کمکم آرد نخودچی و پودر هل را به آن اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | در نهایت خمیری نسبتا خشک بدست میآید، آن را تا حدی که پیوستگی داشته باشد مخلوط کنید ولی ورز ندهید وگرنه شیرینی شما سفت میشود. |
مرحله 4 | خمیر را در نایلون پیچیده و برای 8 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. |
مرحله 5 | پس از استراحت خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتیمتر پهن کرده و با قالبهای کوچک قالب بزنید |
مرحله 6 | اگر قالب شیرینیپزی کوچک ندارید خمیر را بهصورت توپهایی به اندازه فندق درآورید. شیرینیهای قالب زده و توپهای نخودچی را با احتیاط به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانیده شده منتقل میکنیم و به مدت 15 دقیقه در فری که از 15 دقیقه قبل با حرارت 175 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید |
مرحله 7 | بعد از 15 دقیقه شیرینیهای شما تغییر رنگ نمیدهند فقط کمی سطح زیرین آنها طلایی میشود |