سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی نخودچی با پسته

شیرینی نخودچی با پسته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰۰ نفر
مواد لازم
آرد نخودچی ۳۵۰ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر پسته ۱۰۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
شیرینی نخودچی با پسته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی نخودچی با پسته
روش ساخت
مرحله 1روغن، پودر شکر و پودر هل را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً نرم و لطیف شود.
مرحله 2آرد نخودچی را کم‌کم اضافه کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا خمیر کمی سفت شود. سپس به اضافه کردن آرد نخودچی ادامه می‌دهیم ولی با قاشق آن را هم می‌زنیم و در نهایت با دست خمیر را ورز می‌دهیم و آن را برای 24 ساعت در کیسه نایلونی بیرون از یخچال می‌گذاریم تا آماده طبخ شود.
مرحله 3خمیر را به شکل توپ، به اندازه یک فندق بزرگ درمی آوریم. آن را در روغن مایع غلطانده و بعد در پودر پسته می غلطانیم و در سینی فر می چینیم تا آماده طبخ شود.
مرحله 4فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد (حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی پخته شود. بعد از پخت، می گذاریم شیرینی کاملاً سرد شود و بعد شیرینیها را در ظرف می چینیم.
مرحله 5شیرینی آماده پذیرایی می باشد. نوش جان.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین