سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر شیرینی ناپلئونی

شیرینی ناپلئونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد
خاک قند ۵ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۴۰۰ گرم
خمیر ۱ عدد
شیرینی ناپلئونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی ناپلئونی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید.
مرحله 2فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره از طرف پایین به مدت نیم ساعت قرار داده تا کاملا برشته و ورقه شود.
مرحله 3سینی را از فر در آورده و بگذارید تا کاملا سرد شود.
مرحله 4سپس 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد و چهار عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سفیده را با خامه مخلوط کنید.
مرحله 5نان را که ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شود را از قطر دو نیم کنید.
مرحله 6لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید و به صورت مستطیلی ببرید.
مرحله 7در آخر روی آن خاکه قند و پودر پسته بپاشید.
مرحله 8در آخر می توانیم با چاقو برش بدیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین