سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی نان قندی

شیرینی نان قندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۴ نفر
مواد لازم
آرد ۵۰۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
دانه خشخاشبه مقدار لازم
شیرینی نان قندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی نان قندی
روش ساخت
مرحله 1روغن جامد را با پودر هل با دست مالش دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.
مرحله 2پودر شکر را کم کم به روغن و هل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا زمانیکه پودرشکر کاملا صاف و یکدست شود. حال آرد را کم کم به مایه اضافه کنید و بعد خوب ورز دهید.
مرحله 3خمیر نان قندی آماده شده را به صورت گلوله درآورده و در کیسه فریزر بگذارید و روی آنرا بپوشانید و به مدت ۴ ساعت بگذارید بماند.
مرحله 4بعد از ۴ ساعت دوباره کمی خمیر نان قندی را ورز دهید و به اندازه یک فندق از خمیر را برداشته و در دست گرد کنید سپس در خشخاش بزنید.
مرحله 5بعد از آماده شدن در سینی فر چیده و در فر که از ۲۰ دقیقه قبل روشن کرده اید روی حرارت متوسط و در طبقه وسط بگذارید تا زیر شیرینی ها طلایی شوند.
مرحله 6برای تزیین روی شیرینی ها نان قندی میتوانید از پودر پسته هم استفاده کنید ولی در شیرینی های نان قندی سنتی قزوین از خشخاش استفاده می کنند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین