سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی نان برنجی

شیرینی نان برنجی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آرد برنج ۲۵۰ گرم
روغن کرمانشاهی ۱۲۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
گلاب ۱/۴ پیمانه
تخم خرفهبه مقدار لازم
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۷۰ گرم
شیرینی نان برنجی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی نان برنجی
روش ساخت
مرحله 1روغن و پودر قند را مخلوط و میزنیم تا کرم مانند شده و پف کند( روغن را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کناری قرار دهید تا روغن سرد شود سپس اضافه کنید ).
مرحله 2سپس زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
مرحله 3حال آرد را که حتما باید 2 تا 3 بار الک شده باشد اضافه کرده و مخلوط میکنیم
مرحله 4سپس گلاب را برای نرم شدن خمیر اضافه میکنیم توجه کنید که گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر قابل فرم گرفتن شود و وقتی که در دست به شکل گلوله درمیاوریم در دست متلاشی نشود
مرحله 5خمیر را در کیسه فریزر قرار میدهیم و 24 ساعت در یخچال میگذاریم تا شکل بگیرد بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و اجازه میدهیم تا با دمای محیط یکسان شود
مرحله 6سپس از خمیر به اندازه یک گردو بر میداریم و در دست گرد میکنیم ودر سینی فر میچینیم و روی آن را با مهر یا هر وسیله دیگر طرح می اندازیم
مرحله 7سپس کمی تخم خرفه رو شیرینی میپاشیم و در فری که از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه ,یعنی تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی به نظر برسه میپزیم
مرحله 8بعد سینی را از فر خارج کرده و کمی صبر میکنیم تا شیرینی ها خنک شود و در مرحله آخر از سینی جدا میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین