زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۴ عدد |
شکر ۱ پیمانه |
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری |
روغن ۷۰ گرم |
پودر نارگیل ۲/۵ پیمانه |
مرحله 1 | فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. |
مرحله 2 | در یک ظرف استیل، سفیده تخممرغ، شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید. |
مرحله 3 | وقتی مخلوط گرم شد، آن را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید. |
مرحله 5 | در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. |
مرحله 6 | روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینیپزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آنها را روی کاغذ مخصوص بچینید. |
مرحله 7 | آنها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. |
مرحله 8 | سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند. |