زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ لیوان |
بیسکویت ۱ لیوان |
پودر قند ۲ لیوان |
روغن ۱ لیوان |
نان ویفر یا نان میکادو ۴-۵ عدد |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد را با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و فقط خیلی کم تغییر رنگ دهد ، سپس روغن جامد را اضافه کرده و کمی دیگر تفت میدهیم در این مرحله رنگ آرد باید به رنگ قهوه ای خیلی روشن باشد . |
مرحله 2 | حرارت را خاموش کرده و پودر قند و پودر بیسکویت و وانیل را اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود . مواد آماده شده را به تعداد نانها تقسیم میکنیم وهر قسمت را لایه یک نان قرار میدهیم و با چاقو یا پالت صاف میکنیم . |
مرحله 3 | لایه دوم را روی آن قرار میدهیم وکمی فشار میدهیم و خمیر دوم را با پالت روی نان میکادو دوم صاف میکنیم و این کار را تا لایه آخر نان ادامه میدهیم. در آخر جسم سنگینی را روی نانها قرار میدهیم تا شیرینی کاملا خودش را بگیرد و منسجم شود . |
مرحله 4 | پس از چند ساعت که کاملا خود را بست با شکلات ذوب شده یک لایه نازک روی نان میکشیم و میگذاریم تا شکلات سفت شود سپس به دلخواه برش میزنیم . |