سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی موزی

شیرینی موزی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
کره ۱/۲ فنجان
شکر ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
موز ۱ فنجان
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ فنجان
نمکنوک قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری
گردو ۱ فنجان
شیرینی موزی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی موزی
روش ساخت
مرحله 1دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود. کره را مدتی در فضای آشپزخانه نگه دارید تا به دمای محیط برسد.
مرحله 2سپس آن را کاملاً با شکر به هم بزنید تا پف کند و یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه نمایید و آن قدر به هم بزنید تا ترکیب آن‌ها یکدست و پفی شود.
مرحله 3در کاسه‌ای جداگانه، موز را با جوش شیرین کاملاً به هم بزنید. ترکیب آن‌ها را به مدت چند دقیقه به همان حالت بگذارید. واکنش جوش شیرین با اسید موجود در موز، باعث می‌شود کیک، بیشتر پف کند.
مرحله 4ترکیب موز را با ترکیب کره مخلوط کنید و به هم بزنید. آرد و نمک و سایر چاشنی‌ها را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط آن‌ها را روی ترکیب کره و موز، الک نمایید. همه مواد را کاملاً به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
مرحله 5 گردوها و یا شکلات‌های خرد شده را به خمیر اضافه نمایید و به هم بزنید.
مرحله 6 مقادیر مساوی از خمیر را بردارید و روی سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بچینید. سعی کنید مقدار خمیری که بر می‌دارید خیلی زیاد و یا کم نباشند تا شیرینی‌های متناسب و هم شکلی داشته باشید.
مرحله 7شیرینی‌ها می‌بایست به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر بپزند تا زمانی که به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای دربیایند. صبر کنید تا کاملاً سرد شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین