سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک شیرینی ملکه بادام

شیرینی ملکه بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲۲۵ گرم
کره ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر قند ۵۰ گرم
خامه‏ ۱ قاشق سوپ خوری
عسل ۷۰ گرم
خلال بادام ۱۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر پستهبه مقدار لازم
شیر ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شیرینی ملکه بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی ملکه بادام
روش ساخت
مرحله 1ابتدا كف یك سینی به اندازه حدودی 20در 30 را چرب كنید و كنار بگذارید. برای تهیه لایه زیرین شیرینی ابتدا كره، پودر قند، شكر، تخم‌مرغ، وانیل، خامه و نمك را با هم مخلوط كنید و دو دقیقه با همزن برقی خوب بزنید.
مرحله 2شیر و بیكینگ‌پودر را در این مرحله افزوده آرد را كم كم اضافه كنید. با دست خمیر را آماده، كف سینی ریخته و پهن كنید و درون فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه. قرار دهید.
مرحله 3 پس از این زمان مواد رویه را روی آن بریزید و دوباره قالب را در فر به مدت 15 دقیقه بگذارید و هنگامی كه روی شیرینی طلایی شد از فر خارج كنید.
مرحله 4طرزتهیه مواد رویه:
مرحله 5خامه، كره، شكر و خلال بادام را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا كره و شكر آب شود سپس زعفران حل شده و عسل را ریخته بعد از یكی، دو جوش خاموش كرده و بلافاصله روی مواد زیرین می‌ریزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین