سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی مغزدار شکلاتی

شیرینی مغزدار شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر شکر ۱/۲ فنجان
کره بادام زمینی ۱.۵ فنجان
شکلات ۲۲۵ گرم
شکلات سفیدبه مقدار لازم
شیر ۲ قاشق غذا خوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۲۳۰ گرم
شکر ۱۱۵ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
شیرینی مغزدار شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی مغزدار شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی آنها را مخلوط میکنیم تا کاملا یکنواخت و خامه مانند شوند.
مرحله 2آرد،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار آن را الک میکنیم و آن را به آرامی به شکر و کره اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه میدهیم تا آرد تمام شود،سپس شیر و عصاره وانیل را نیز به مواد افزوده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد حسابی یکنواخت شود.
مرحله 3خمیر حاضر شده را نصف کرده و هر قسمت را داخل نایلون یا سلفون قرار داده و آن را به مدت 45دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.در این زمان فر را نیز با حرارت 180درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا بعد از حاضر شدن خمیر گرم شود.
مرحله 4بعد از گذشت زمان خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده آن را به ضخامت 5سانتی متر پهن کرده و قالب میزنیم.
مرحله 5داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیرها را روی آن میچینیم و 12دقیقه سینی را داخل فر قرار میدهیم.
مرحله 6وقتی کلوچه پخت آن را از فر خارج کرده و مادامی که گرم است به وسیله جسم گوی شکل مثل اسکوپ یا توپ کوچک داخل آن گودی ایجاد میکنیم.(مراقب باشید کلوچه را پاره نکنید)
مرحله 7طرز تهیه مغز کوکی:
مرحله 8پودر شکر را الک کرده و آن را با کره بادام زمینی مخلوط میکنیم
مرحله 9و با همزن به خوبی یکنواخت میکنیم.
مرحله 10وقتی مواد یکنواخت شد آن را 30ثانیه داخل مایکروویو قرار داده یا 5دقیقه به روش بنماری گرم میکنیم تا کره آب شود.سپس عصاره وانیل را به آن می افزاییم.
مرحله 11حال مقداری از مواد را داخل گودی هریک از کلوچه ها قرار میدهیم.
مرحله 12حالا کلوچه ها را داخل یخچال قرار میدهیم تا خمیر میانی کاملا سفت شود.
مرحله 13در این فاصله شکلات تخته ای سیاه را کاملا آب میکنیم.
مرحله 14وقتی کلوچه کاملا سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و داخل شکلات مایع قرار میدهیم و خارج میکنیم.
مرحله 15کلوچه را روی توری قرار میدهیم و آن را به یخچال منتقل میکنیم تا شکلات ببندد.
مرحله 16در این مرحله کلوچه شما آماده است .
مرحله 17میتوانید مقداری شکلات سفید را نیز آب کرده و نیم از هر کلوچه را داخل آن فرو ببرید و مراحل بالا را تکرار کنید یا به همین صورت یک رنگ آن را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین