سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز شیرینی مشهدی

شیرینی مشهدی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
شیر ۲ قاشق غذا خوری
عسل ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیرینی مشهدی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت شیرینی مشهدی
روش ساخت
مرحله 1کره (به دمای محیط ) به همراه پودر قند 3 دقیقه با همزن بزنید.
مرحله 2وانیل و زرده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و دو دقیقه ی دیگر بزنید.
مرحله 3عسل و شیر را اضافه کرده و با قاشق در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله 4آرد روی مواد کم کم الک کنید و با نوک انگشتان ورز بدید ، از کف دست استفاده نکنید و زیاد وزر ندید چون خمیر به روغن میوفته و شیرینی خشک میشه.
مرحله 5آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی داشته باشید و چسبنده نباشد ، امکان دارد چند قاشق آرد اضافه داشته باشید.
مرحله 6خمیر حاصل شده را در نایلونی بگذارید و 2 ساعت درون یخچال به آن استراحت دهید.
مرحله 7سطح مورد نظر را کمی آرد پاشی کرده و خمیر را به قطر 2 الی 3 میلیمتر با وردنه پهن کنید ، و قالب بزنید.
مرحله 8وسط نصف شیرینی ها سوراخ ایجاد کنید ، و آنها را به سینی فر منتقل کنید (کاغذ روغنی کف سینی فراموش نشود)
مرحله 9فر را باید از قبل روشن کرده باشید تا به خوبی گرم شده باشد.
مرحله 10سینی را در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.
مرحله 11مدت زمان لازم برای پخت 15 دقیقه میباشد ، شما کنار فر بایستید و هر شیرینی که لبه اش تغییر رنگ داد را خارج کنید.
مرحله 12پس از خنک شدن وسط شیرینی ها مربا یا مارمالاد یا ژله ی بریلو قرار دهید و روی آن کمی عسل بزنید و با هرچیزی روی آن را تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین